Bitcoin Evolution Hela recensionen: En beryktad bluff!

Det växande antalet falska kryptoplattformar kräver brådskande åtgärder. Även om kryptogemenskapen är väl medveten om de metoder som dessa plattformar använder för att locka nya användare, riktar sig skurkarna till en annan målgrupp. De riktar sig främst till personer utan erfarenhet av kryptohandel.

Därför är det vår plikt att arbeta med att utbilda människor om farorna med handel med opålitliga plattformar. Det är nödvändigt att avslöja oseriösa plattformar och de lömska strategier de använder för att stjäla pengar från oskyldiga människor.

I denna Bitcoin Evolution-recension kommer vi att avslöja ytterligare en kryptobot-bedrägeri. Vi kommer också att visa hur man känner igen den här typen av plattformar, för att förhindra att människor faller för deras lögner i framtiden.

● Säkerhet 10

● Användarvänlighet 100

● UI/UX 10

● Minsta insättning och betalningsalternativ 10

● Demokonto 100

● Support och handledning 10

● Vinst 10

● Totalbetyg 10

Bitcoin Evolution: Sammanfattning av bedrägeri

 • Oetiska marknadsföringsstrategier
 • Avvisade uttag
 • Ingen kryptohandelsalgoritm
 • Officiella varningar mot plattformen
 • Inga datasekretessprotokoll
 • Fientlig sekretesspolicy
 • Inga licenser

Vad är Bitcoin Evolution Trading Bot? Djup webbplattformsanalys

Bitcoin Evolution är en superstjärna bland bluffrobotar för kryptohandel. Det har fuskat folk i ett par år nu. Och det verkar inte som att de planerar att sluta.

Om man läser Bitcoin Evolutions officiella hemsida eller affiliate recensioner, finner man att detaljerna om boten är tydligt uppfunna.

Till exempel, Bitcoin Evolutions kryptohandelsalgoritm påstås ha en ”laserexakt prestanda”. Den kan förutsäga förändringar i kryptovalutavärden med 99,4 % noggrannhet och göra affärer 0,01 sekunder innan de ändras.

Om detta vore sant, skulle Bitcoin Evolution ha den mest revolutionerande teknik som världen någonsin har sett. För för tillfället kan ingen teknik prestera så bra när det gäller att förutsäga någonting, än mindre hypervolatil kryptomarknad.

Dessutom är webbplattformen ”optimerad” för de flesta enheter, och det finns till och med en mobilapp på Google Play. Antalet tillgängliga funktioner på Bitcoin Evolution-plattformen är ganska begränsat:

 • Live handel
 • Mäklarhjälp
 • Demoläge

Bitcoin Evolution är också perfekt för de människor som gillar att anförtro sina pengar och konfidentiella detaljer till skumma plattformar med okända ägare, huvudkontorsadress eller lanseringsdatum. Plattformen förser oss inte med denna viktiga information.

Minsta insättning för att starta livehandel är $250. Detta är dock det exakta beloppet som användaren kommer att förlora, eftersom Bitcoin Evolution inte har någon faktisk algoritm och tillåter inte uttag. Därför är det omöjligt att vinna någon vinst med denna plattform.

Betalningarna är tillgängliga via kreditkort, PostPay, Skrill och PayPal. Användare rekommenderas dock att ALDRIG ANVÄNDA något av dessa och aldrig göra några insättningar på Bitcoin Evolution. Om de gör det är det högst troligt att användarna aldrig kommer att se de insatta pengarna igen.

Flera webbplatser

Bitcoin Evolution har flera webbplatser med olika domännamn. Varför skulle något pålitligt företag förvirra sina användare på ett sådant sätt?

Den sista skärmdumpen av den franska versionen av sajten visar att skurkarna inte bara siktar på engelsktalande marknader. Detta är en form av internationell organiserad brottslighet, som förhoppningsvis kommer att upptäckas och lagföras snart.

Dessutom är alla dessa webbplatser väldigt grundläggande och uppenbarligen billiga. Om ett företag inte har (eller bryr sig om) råd med en ordentlig webbplats, är det ett stort tecken på att det inte är en pålitlig verksamhet.

Säkerhet och licenser

Bitcoin Evolution använder inga cybersäkerhetsåtgärder, vilket är oacceptabelt för en legitim kryptoplattform. Med andra ord betyder det att användarnas känsliga data som bankkontonummer exponeras.

Egentligen erkänner Bitcoin Evolution öppet att de stjäl data från sina användare. Följande skärmdump visar uttalandet från botten av deras hemsidas hemsida.

Med enkla ord kan de göra med användarnas privata data vad de vill och dela dem med vilken tredje part de väljer.

Därför, minuter efter att ha skapat ett konto på Bitcoin Evolution, kan användare förvänta sig att ihållande telefonsamtal kommer att starta. Talaren från andra sidan kommer att vara trevlig till en början, ställa privata frågor och försöka pressa mer pengar. När användaren vägrar att samarbeta kommer personen på andra sidan att bli väldigt oförskämd.

Vissa användare rapporterar att de blivit uppringda från mer än 40 olika nummer, så det hjälper inte att blockera dem. Det enda sättet att komma ur den onda cirkeln är att artigt förklara att inga ytterligare investeringar är möjliga på grund av brist på pengar.

Bitcoin Evolution Röda flaggor och bedrägeriindikation

Det finns flera sätt att vara säker på att Bitcoin Evolution är ett bedrägeri utan tvekan.

Så låt oss undersöka närmare.

Vi har redan visat några tecken på bedrägeri, såsom flera webbplatser och lömsk integritetspolicy.

Förutom det utfärdade australiensiska och estniska nationella finansmyndigheter en officiell varning mot Bitcoin Evolution. Varningen kom som ett resultat av falska webbsidor och vägrade uttag. Tillsammans med Bitcoin Evolution väcktes uppmärksamhet på andra falska kryptoplattformar, som t.ex

 • Bitcoin Revolution
 • Bitcoin Trader
 • Bitcoin kod
 • iTrader
 • Corona miljonär

och ett antal andra.

Traditionellt använder dessa plattformar falska nyheter för att driva trafik och manipulera människor att registrera sig. De hittar på historier om att kändisar som Elon Musk, Richard Branson, Martin Lewis eller Alex Ferguson tjänade mycket pengar tack vare deras plattform. Nyheterna innehåller vanligtvis en länk till en av de oseriösa plattformarnas registreringssidor.

Sedan investerar de i annonser och intet ont anande människor börjar skapa konton.

Men det kanske otäckaste dessa tricksters gör är att tillverka ett stort antal falska recensioner. De betalar sina affiliates bra pengar för att skriva lögner om hur fantastiska dessa plattformar är. I sin tur får människor som forskar om Bitcoin Evolution inte läsa något annat än beröm, vilket leder till att de tar betet och sätter in pengar.

Användarfeedback om Bitcoin Evolution: Stulna medel och obehöriga transaktioner!

Bitcoin Evolution säger sig ha kundsupport dygnet runt. Men även om de hade det, skulle det inte kompensera för vad de har gjort mot sina användare.

Enligt organiska recensioner på Trustpilot och på andra håll klagar folk på några allvarliga problem:

 • stulna pengar (kundsupporten svarar inte när en kund kräver ett uttag)
 • obehöriga kreditkortstransaktioner

För att undvika sådana problem rekommenderas användare att hålla sig borta från Bitcoin Evolution.

Vårt slutliga omdöme: Bitcoin Evolution är en internationell bluff!

Bitcoin Evolution är ljusår från att vara en legitim kryptohandelsbot. Det är en av de mest kända kryptobotbedrägerierna i världen.

Plattformen har flera klonade webbplatser och använder samma oseriösa marknadsföringsmetoder som tillämpas av dussintals andra liknande plattformar. Dessutom är de till och med på myndigheternas radar, som har utfärdat officiella varningar om dem.

När användaren väl har skapat ett konto på Bitcoin Evolution är det väldigt svårt att bli av med dem. Ett av sätten att stoppa telefonsamtalen är att ändra kontaktinformation på mäklarkontot. Ett annat sätt att hjälpa till att stoppa denna bluff är att polisanmäla dem.

Slutligen kan bedrägerikryptohandelsbotarna kännas igen på följande sätt:

 • leta efter nyckelord som ”helt automatiserat verktyg”, ”behöver inte mänsklig övervakning”, ”helautomatisk programvara” etc. Inte ens de bästa botarna kan fungera utan någon form av mänsklig övervakning, och det är inte deras poäng. Kryptohandelsbotarna övervakar marknaden och meddelar användare om bra affärer. Användarna måste dock kontrollera sin bots prestanda ganska ofta.
 • Legit crypto trading bots har flera alternativ och anpassningsalternativ tillgängliga. Om en bot bara har en eller flera funktioner är det en röd flagga.
 • Scam kryptorobotar brukar lova för högt. Det är omöjligt att bli miljonär på en månad eller förutsäga kryptomarknaden med mer än 50-70% noggrannhet.

Med tanke på det ökande antalet falska kryptobots, rekommenderas användare att noggrant undersöka en plattform innan de investerar. Forskningen bör ta hänsyn till opartiska rapporter, såsom denna Bitcoin Evolution-recension, och kritiskt tänkande om plattformens erbjudande.

Att hitta en legitim och pålitlig kryptohandelsbot kan ta lite tid och ansträngning, men det kan spara tusentals dollar.

Vanliga frågor

Hur fungerar Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution är en falsk kryptohandelsplattform. Det poserar bara som en kryptohandelsplattform, medan det i verkligheten bara är ett system för att lura människor och stjäla deras pengar och data.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution är inte en äkta plattform, så vinster är omöjliga. Tvärtom är risken stor att förlora pengar.

Är Bitcoin Evolution en bluff?

Ja, Bitcoin Evolution är en falsk plattform. Den är utformad för att beröva dig dina pengar och stjäla dina privata data.