När vi har att göra med krypto är det en viss sak du bör känna till för att få en framgångsrik kryptoresa. Dessa saker kallas kryptohandelsbotar, och som deras namn anger är de program och mjukvara för handel med mynt. Det som är problematiskt med dessa bots är att det finns många bluffsajter och mjukvara, och om du är ny på marknaden kan du lätt gå fel och förlora dina pengar.

Det bästa alternativet för dig är att hålla dig så informerad som möjligt och läsa botrecensioner och annan information på betrodda webbplatser. I den här artikeln kommer vi att erbjuda dig en titt på en av dessa handelsbots. Fortsätt läsa för BitQH-recensionen och ta reda på om den är legitim eller inte.

Vad är BitQH-handelsbot?

Låt oss börja med denna BitQH-recension genom att berätta mer om själva boten. BitQH är en handelsbot som kommer i form av en mobilapplikation. Det sägs att den använder artificiell intelligens för att spåra rörelserna på marknaden och hitta bästa möjliga investeringsmöjlighet för sina användare. BitQH-boten ger dig en möjlighet att handla några av de mest kända mynten som Bitcoin och Ethereum, och även några tokens som inte är så vanliga.

Det uppges att appen är gjord av en grupp erfarna utvecklare och handlare. Vi lyckades dock inte hitta de exakta namnen på skaparna. Efter forskning har vi stött på den första röda flaggan för en kryptobot. Sökningen erbjuder oss ett par webbplatser som den här, som påstår sig vara officiella, så vi kunde inte säga med säkerhet vilken som är den riktiga. De verkar alla ha det registrerade varumärket i domänen, vilket kan vara förvirrande för alla.

Hur fungerar BitQH?

Denna app påstås vara nybörjarvänlig och lätt att använda. Om du lyckas hitta rätt hemsida finns det ett signeringsformulär du ska fylla i. En annan röd flagga som kändes igen av vissa webbplatser är att formuläret kräver ditt mobiltelefonnummer, bland annat. Annat än det är uppgifterna du ska ange i stort sett den grundläggande informationen om dig själv.

Vad du behöver för att börja handla med BitQH är att sätta in 250$ på ditt konto. När du har registrerat dig kommer assistenten att ringa dig och förklara följande steg. Som med andra sajter och appar som den, kommer du förmodligen att behöva vänta på att ditt konto ska verifieras. Insättningen på 250$ kommer att användas för handel, enligt en av webbplatserna. Vi är inte säkra på om den informationen är korrekt, så vi råder dig att göra din egen forskning om denna bot, det är ganska tydligt att BitQH bluffen utfördes av erfarna bedragare. 

Applikationen är gratis att ladda ner och använda. Den erbjuder också en gratis demoversion för övning om du inte är säker på hur allt fungerar. Så om vi tittar på det från denna vinkel, har boten nybörjarvänliga egenskaper. Appens gränssnitt sägs vara enkelt och lätt att använda, och vissa sajter uppger att en av de positiva affärerna med appen är bra kundservice.

Är BitHQ legitimt?

Den allmänna opinionen om denna bot är delad. Vissa sajter hävdar att det är en av bedragarapparna, andra säger att det är en giltig bot för handel. Vi föreslår att du hittar så mycket information om BitHQ-recension som du kan på olika webbplatser innan du börjar din resa med den här appen. Användarupplevelser tyder på detsamma. Som vanligt kan du nästan aldrig vara 100% säker på att upplevelserna är legitima. Så det är en annan sak i fråga med denna och många andra handelsbots. Den övergripande känslan är att den här boten är en bluff.

Av alla tidigare nämnda röda flaggor, för oss, är den största kanske webbplatsfrågan. Frågan är hur kan du lita på en handelsapp med dina pengar om du inte ens kan hitta vilken webbplats som representerar själva appen, företaget som ansvarar och annan nödvändig information? Svaret är ganska tydligt på denna. Du kan helt enkelt inte lita på det. Vi är övertygade om att denna handelsbot är en bluff. När de röda flaggorna börjar med något så enkelt som en legitim, informativ webbplats är det högst osannolikt att boten inte är en bluff. Var försiktig med detta.

Slutsats

Världen av handel med kryptovalutor är full av osäkerheter och risker, vilket vi alla är mycket medvetna om. Nyckeln till att vara säker i den här världen är att vara så informerad som du kan. Ju mer du vet, desto bättre. Mer erfarna handlare har byggt sin kunskapsbas under långa perioder. I de flesta fall kan de nu enkelt upptäcka en bluffwebbplats eller en app. Å andra sidan, ibland blir det riktigt svårt att skilja de två åt, eftersom bedragarna också blir mer listiga. När det gäller denna handelsbot finns det nästan inga tvivel om att den är skum och en bluff.

I vilket fall som helst kommer du att ha fler fördelar om du är ordentligt informerad och håller dig på rätt spår med uppdateringar från kryptosfären.